INFORMACIJE ZA FIRME 2017: Formular za prijavu učešća i sponzorstvo

 

Serbian Visions je multikongres koji civilnom sektoru i privredi nudi okupljanje radi stvaranja boljeg privrednog amijenta, a građanima da se informišu, edukuju i umreže.

Iskustvo iz prethodne dve godine pokazalo je da je Serbian Visions idealno mesto za predstavljanje kompanija, ideja, inovacija, proizvoda i usluga pred širokom, različitom i društveno-angažovanom publikom.

- 60 raspoloživih termina od po 2 sata u konferencijskim salama biće podeljeno suorganizatorima (organizacijama civilnog društva, stručnim asocijacijama, udruženjima, fondacijama, kompanijama). Svaki od suorganizatora organizuje sopstveni događaj po izboru (prezentaciju, seminar, radionicu, projekciju filma, okrugli sto, mini konferenciju i dr) i poziva svoju publiku

- Suorganizatori, kao i organizator multikongresa Nemačko-srpska privredna komora i partner Privredna komora Srbije šalju pozivnicu za Serbian Visions kroz svoje mejling liste, kroz svoje društvene mreže, kao i putem web sajta

- Široka publika (očekivani broj posetilaca 4.000 – 5.000) okuplja se na jednom mestu, tokom jednog vikenda

BUDITE I VI NA TOM MESTU!

Zašto treba da učestvujete na Serbian Visions?

- zato što ste društveno-odgovorna kompanija  

- zato što imate viziju, projekat, ideju ili proizvod

- zato što i vi učestvujete u kreiranju bolje budućnosti u Srbiji

Predstavite svoju kompaniju, projekat, ideju, proizvod ili uslugu na multikongresu Serbian Visions, koji se organizuje treću godinu zaredom!

SPONZORSKE PAKETE možete pogledati OVDE, a za sponzorstvo ili zakup konferencijskog prostora pod komercijalnim uslovima potrebno je da popunite FORMULAR  i pošaljete ga što pre, a najkasnije 1. novembra 2017. godine na info@serbian-visions.rs.