INFORMACIJE ZA KOMPANIJE 2018: Formular za prijavu učešća i sponzorstvo

Multikongres Serbian Visions je multitematska vikend manifestacija, koja predstavlja platformu za civilni sektor i privredu, čiji je krajnji cilj stvaranje boljeg privrednog i društvenog ambijenta, a koja uz to posetiocima nudi priliku da se informišu, edukuju i umreže.

Novina ove godine biće centralna manifestacija, koja će pokriti jednu od aktuelnih tema iz privrede po Vašem izboru.

Iskustvo iz prethodne dve godine pokazalo je da je Serbian Visions idealno mesto za predstavljanje kompanija, ideja, inovacija, proizvoda i usluga pred širokom, različitom i društveno-angažovanom publikom.

- 60 raspoloživih termina od po 2 sata u konferencijskim salama biće podeljeno suorganizatorima (organizacijama civilnog društva, stručnim asocijacijama, udruženjima, fondacijama, kompanijama). Svaki od suorganizatora organizuje sopstveni događaj po izboru (prezentaciju, seminar, radionicu, projekciju filma, okrugli sto, mini konferenciju i dr) i poziva svoju publiku

- Suorganizatori, kao i organizator multikongresa Nemačko-srpska privredna komora i partner Privredna komora Srbije šalju pozivnicu za Serbian Visions kroz svoje mejling liste, kroz svoje društvene mreže, kao i putem web sajta

- Široka publika (očekivani broj posetilaca 4.000) okuplja se na jednom mestu, tokom jednog vikenda

PRISUSTVUJTE I VI!

Zašto treba da učestvujete na Serbian Visions?

- zato što ste društveno-odgovorna kompanija  

- zato što imate viziju, projekat, ideju ili proizvod

- zato što i vi učestvujete u kreiranju bolje budućnosti u Srbiji

Predstavite svoju kompaniju, projekat, ideju, proizvod ili uslugu na multikongresu Serbian Visions, koji se organizuje već četvrtu godinu zaredom!

SPONZORSKE PAKETE možete pogledati OVDE, a za sponzorstvo ili zakup konferencijskog prostora pod komercijalnim uslovima potrebno je da popunite FORMULAR i pošaljete ga što pre, a najkasnije 05. novembra 2018. godine na info@serbian-visions.rs.