Završen drugi multikongres SERBIAN VISIONS

 

Drugi multikongres u Srbiji “Serbian Visions” održao se tokom vikenda, 26. i 27. novembra 2016. godine u Hotelu Radisson Blu Old Mill. Veliki vikend događaj sa 60 različitih dvočasovnih manifestacija, privukao je blizu 3000 posetilaca. Učesnici „Serbian Visions“ su imali priliku da predstave rad svojih organizacija, svoje projekte, ideje, vizije, rešenje i teme za koje se zalažu, da predstave svoje kapacitete, prednosti, potrebe itd. Pored pozivanja svoje publike i ciljne grupe, na ovom događaju nudile su se mogućnosti za razmenu ideja ili publike sa drugim učesnicima, kao i susreta sa drugim aktivnim građanima, koji su zainteresovani ili angažovani u radu civilnog društva.

Organizacioni tim Serbian Visions se zahvaljuje partneru ovog projekta, Privrednoj komori Srbije.

Posebnu zahvalnost dugujemo Hotelu Radisson Blu Old Mill, našem članu, na velikoj podršci u svim segmentima sprovođenja ovog projekta, kao i našim članovima učesnicima koji su doprineli da Beograd drugi put za redom ima manifestaciju ovog tipa. 

Zahvaljujemo se i svim nevladinim i drugim organizacijama na angažovanju i lepoj saradnji, kao i medijima koji su prepoznali značaj ove manifestacije za Srbiju.

Vaš SERBIAN VISIONS tim

Veliko hvala sponzorima