Završen četvrti multikongres SERBIAN VISIONS

Četvrti multikongres u Srbiji “Serbian Visions” održan je tokom vikenda, 24. i 25. novembra 2018. godine u hotelu Radisson Collection, Old Mill. Veliki vikend događaj sa 60 različitih dvočasovnih manifestacija privukao je oko 3000 posetilaca.

Učesnici „Serbian Visions“ imali su priliku da predstave rad svojih organizacija, svoje projekte, ideje, vizije, rešenje i teme za koje se zalažu, da predstave svoje kapacitete, prednosti, potrebe itd. Pored pozivanja svoje publike i ciljne grupe, na ovom događaju nudile su se mogućnosti za razmenu ideja ili publike sa drugim učesnicima, kao i susreta sa rugim aktivnim građanima, koji su zainteresovani ili angažovani u radu civilnog društva.

Organizacioni tim Serbian Visions se zahvaljuje partneru ovog projekta, Privrednoj komori Srbije.

Posebnu zahvalnost dugujemo hotelu Radisson Collection, Old Mill, našem članu, na velikoj podršci u svim segmentima sprovođenja ovog projekta, kao i našim članovima učesnicima koji su doprineli da Beograd četvrti put za redom ima manifestaciju ovog tipa.

Zahvaljujemo se i svim nevladinim i drugim organizacijama na angažovanju i lepoj saradnji, kao i medijima koji su prepoznali značaj ove manifestacije za Srbiju.


Vaš SERBIAN VISIONS tim

Veliko hvala sponzorima