Zašto treba da učestvujete na SERBIAN VISIONS?

  • Zato što će se na multikongresu naći svi koji imaju viziju, projekte i zanimljive ponude iz oblasti: privrede, kulture, društva itd.
  • Zato što ne možemo sva rešenja očekivati od Vlade
  • Zato što EU integracije zahtevaju mnogo više od nekoliko novih zakona

Kako možete da se prijavite na SERBIAN VISIONS?

Aplicirajte za ućešće na prvom multikongresu Sebian Visions besplatno i iskoristite termin u trajanju od najviše 2 sata u jednoj od 6 konferencijskih sala!

Sama aplikacija podrazumeva slanje popunjenog formulara. Broj suorganizatora je ograničen raspoloživim prostorom. Naš kriterijum za odabir je želja da publici ponudimo što veći broj interesantnih i različitih tematskih oblasti. Nakon našeg obaveštenja o izboru suorganizatora/učesnika, zamolićemo i za Vašu zvaničnu prijavu/potvrdu učešća.

Za ovu godinu su popunjena sva mesta. Možete da aplicirate za listu čekanja.

Formular za aplikaciju možete naći OVDE.

Kako funkcioniše SERBIAN VISIONS?

Svakom suorganizatoru, neprofitnoj organizaciji, prepuštamo bez nadoknade salu za oblik manifestacije po želji u trajanju od najviše 2 časa. Pojedinačne manifestacije će se smenjivati u taktu od po dva sata tokom celog vikenda. Suorganizatori mogu da koriste ove prostorije da se predstave širokoj publici na način koji žele, kroz predavanje, prezentaciju, podijumsku diskusiju, filmsku projekciju, radionicu, seminar ili u bilo kojoj drugoj željenoj formi.

Jedini uslov: Potrebno je da elektronsku pozivnicu za ovu manifestaciju pošaljete svim svojim članovima, prijateljima, ljubiteljima, počasnim gostima, osobama koje podržavaju i cene vaš rad, kao i svima za koje verujete da će im ovaj multikongres biti interesantan. Pozivnica, koju svi učesnici/suorganizatori šalju kroz celu svoju mailing listu oko 7 dana pred multikongres, sadržaće i kompletan program. Time će publika biti u mogućnosti da se informiše i da izabere na kojoj od 60 ponuđenih manifestacija želi da prisustvuje. 

Za korišćenje jednog od 24 raspoloživa pulta, smeštenog u holu hotela tokom celog multikongresa (vikenda), obračunavamo Vam najnižu ugovorenu cenu od 75€ u dinarskoj protivvrednosti.