INFORMACIJE ZA FIRME

Serbian Visions spaja privredu i civilni sektor na jednom mestu.

Iskustvo iz prethodne godine pokazalo je da je Serbian Visions dobro mesto za predstavljanje kompanija, ideja, inovacija, proizvoda i usluga pred širokom i raznolikom publikom.

- 60 raspoloživih termina od po 2 sata u konferencijskim salama biće podeljeno suorganizatorima (organizacijama civilnog društva, stručnim asocijacijama, udruženjima i fondacijama). Svaki od suorganizatora organizuje sopstveni događaj po izboru (prezentaciju, seminar, radionicu, projekciju filma i dr) i poziva svoju publiku

- Suorganizatori, kao i organizator multikongresa Nemačko-srpska privredna komora i partner Privredna komora Srbije šalju pozivnicu za Serbian Visions svojim mejling listama i postavljaju informacije o multikongresu na svoje društvene medije

- Široka publika (očekivani broj posetilaca 4.000 – 5.000) okuplja se na jednom mestu, tokom jednog vikenda

BUDITE NA TOM MESTU!

Predstavite svoju kompaniju, projekat, ideju, proizvod ili uslugu na multikongresu Serbian Visions, koji se organizuje drugu godinu zaredom!

SPONZORSKE PAKETE možete pogledati OVDEa za sponzorstvo ili zakup konferencijskog prostora pod komercijalnim uslovima potrebno je da popunite FORMULAR  i pošaljete ga što pre, a najkasnije 10. novembra 2016. godine na info@serbian-visions.rs.