Informacije i prijave

INFORMACIJE ZA KOMPANIJE

Multikongres Serbian Visions je multitematska manifestacija, sa mnogobrojnim događajima i predstavlja platformu za civilni sektor i privredu, sa krajnjim ciljem stvaranja boljeg privrednog i društvenog ambijenta, a uz to nudi posetiocima priliku da se informišu, edukuju i umreže.

Iskustvo iz prethodnih godina pokazalo je da je Serbian Visions idealno mesto za predstavljanje kompanija, ideja, inovacija, proizvoda i usluga pred širokom, različitom i društveno-angažovanom publikom.

Novi format multikongresa trajaće 5 dana sa po namanje 6 manifestacija dnevno, svaka u trajanju od najviše 90 minuta.
Tematske oblasti koje ćemo obuhvatiti su veoma široke, od privrede preko zdravlja, ekologije do ljudskih prava i obojićete ih upravo Vi, učesnici. 
Učesnici su kompanije, stručne i druge asocijacije, nevladine organizacije, svi oni koji imaju nešto da podele sa mnogobrojnom publikom, da edukuju, prodiskutuju, razmene, prezentuju.

  • Termin od najmanje 45 a najviše 90 minuta možete koristiti samostalno ili u saradnji sa nekim, po vašem izboru. Ispunite ga sadržajem koji će predstaviti Vas kao kompaniju, Vaš doprinos zajednici, Vaše znanje, iskustvo, brend, novitet, viziju ili ideju, kao i vrednosti za koje se zalažete.
  • Odaberite i format koji Vama najviše odgovara, interaktivnu diskusiju, edukaciju, prezentaciju, video projekciju ili drugo, atraktivno za odabranu i zainteresovanu publiku. Razmena je imperativ napredka!
  • Suorganizatori, kao i organizator multikongresa Nemačko-srpska privredna komora i partner Privredna komora Srbije šalju pozivnicu za Serbian Visions kroz svoje mejling liste, kroz svoje društvene mreže, kao i putem web sajta

PRISUSTVUJTE I VI!

Zašto treba da učestvujete na Serbian Visions?

- zato što ste društveno-odgovorna kompanija  

- zato što imate viziju, projekat, ideju ili proizvod

-zato što podržavate organizacije koje se angažuju za bolju budućnost

- zato što i vi učestvujete u kreiranju bolje budućnosti u Srbiji

Predstavite svoju kompaniju, projekat, ideju, proizvod ili uslugu na multikongresu Serbian Visions, koji se organizuje već šestu godinu zaredom!

SPONZORSKE PAKETE možete preuzeti OVDE:

Prijava je do 28.12.2020.
Stojimo Vam vrlo rado na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice i ideje i putem telefona (060 0202 807, Doris Danilović).
Nemojte propustiti ovu dobru priliku! Javite nam se!

INFORMACIJE ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE

Zašto treba da učestvujete na Serbian Visions?

  • Zato što ste posvećeni stvaranju bolje budućnosti u Srbiji
  • Zato što ste posvećeni humanitarnom radu, zaštiti ljudskih prava, unapređenju položaja marginalizovanih grupa, zaštiti životne sredine, zaštiti životinja, evropskim integracijama, stvaranju boljeg privrednog ambijenta...
  • Zato što na multikongresu učestvuju organizacije civilnog društva i predstavnici privrede sa idejom i vizijom za bolje sutra

Kako možete da se prijavite na Serbian Visions?

Aplikacija za učešće na multikongresu podrazumeva popunjavanje FORMULARA i koji treba poslati na info(at)serbian-visions.rs, najkasnije do 28.12.2020.

Kako funkcioniše Serbian Visions?

Učešće za neprofitne organizacije je potpuno besplatno.
Učesnici, tačnije suorganizatori, su stručne i druge asocijacije, nevladine organizacije, kompanije, fondacije, svi koji imaju zanimljiv sadržaj koji bi da podele sa mnogobrojnom publikom, da pre svega edukuju, prodiskutuju, razmene, informišu ili prezentuju.

Vaš termin od najmanje 45 do najviše 90 minuta možete da organizujete po želji i shodno temi, od interaktivne diskusije, preko vebinara, informativnih prezentacija, edukacija do podele video ili drugih sadržaja za odabranu i zainteresovanu publiku. Razmena je imperativ!

Mogobrojnu publiku dovodimo zajedno:
- Vi, pozivom Vašoj publici za Vašu manifestaciju,
- mi pozivom na članstvo i putem društvenih mreža, deljenjem celokupnog programa manifestacije
- dodatno pozivom svakoga od 30 učesnika i njihovom obavezom da podele celokupan program manifestacije kroz svoje mejling liste i sve društvene mreže.

Obaveze za  učesnike/suorganizatore

1. Potrebno je da elektronsku pozivnicu za kompletan multikongres Serbian Visions pošalju dva puta svojim mejling listama (članovima, prijateljima, partnerima) - drugi put sa kompletnim programom multikongresa

2. Svim suorganizatorima biće prosleđena specijalno dizajnirana cover fotografija, koju treba da postave na svoje društvene medije, kao i da podele Serbian Visions Facebook event